Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Що чекає на громади після виборів

Дата: 07.10.2020 14:52
Кількість переглядів: 700

Такою була основна тема розмови голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк з Розаліївським сільським головою Володимиром Грабовським під час робочої поїздки керівника району у село Розаліївка.

Очільника Розаліївської громади передусім непокоїло майбутнє сіл, які входять до сільської ради та алгоритм дій у  перехідний період.

Людмила Мерзлюк ґрунтовно роз’яснила особливості реформи та зазначила, що наразі очікується прийняття парламентом відповідних законів, які  мають врегулювати  питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та зобов’язань нині діючих і новоутворених громад та районів.

Голова адміністрації разом зі своїм заступником Володимиром Толочком та керівником апарату райдержадміністрації Ольгою Кучер  відвідали Розаліївське НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», фельдшерський пункт, будинок культури та поспілкувалися з керівниками і  працівниками закладів.

Представники районної влади  проінспектували готовність приміщень для роботи виборчих дільниць у селах Розаліївка та Людвинівка.

Володимир Грабовський зазначив, що за свою каденцію на посаді Розаліївського сільського голови вдалося багато що зробити завдяки підтримці сільських депутатів та допомоги СВК «Розаліївський» і фермерських господарств «Повіт-Агро» та «Чудова марка». Як результат, громада має відремонтований будинок культури, де, до речі, діють гуртки для школярів та молоді, сучасну школу із встановленими камерами відеоспостереження, забезпечений усім необхідним фельдшерський пункт. У селі функціонує новозбудований храм, а у пам'ять про полеглих у роки голодомору встановлено символічний хрест. У планах на найближчу перспективу – завершення ямкового ремонту на дорогах Розаліївки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень