Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулися урочисті проводи призовників

Дата: 05.10.2020 10:48
Кількість переглядів: 703

Фото без описуСьогодні, 5 жовтня, на території Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату відбулася урочиста церемонія відправлення призовників на службу в армію в рамках осінньої призовної кампанії на військову строкову службу.

 

36 юнаків з Білоцерківщини успішно пройшли медичну комісію та професійно-психологічний відбір. Військовий комісар Ігор Богданевич  привітав призовників з початком важливого етапу в їхньому житті — службою в українській армії — та побажав з гідністю виконати свій почесний обов’язок.

До майбутніх воїнів Збройних Сил України з настановчими словами та побажаннями успішної служби звернулася голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк: «У першу чергу хочу висловити вам, шановні наші призовники, слова щирої вдячності  за відповідальне ставлення до виконання військового обов’язку. Служба у Збройних Силах – це школа мужності, хоробрості і стійкості, тому вірю, що вона принесе вам велику користь. Ви здобудете нові знання, навики, ви змужнієте і відчуєте у собі впевненість і силу. Знаю, що згодом частина із вас вибере майбутнє, пов’язане із захистом Батьківщини. А ще я вам даю материнську настанову: повертайтеся живими і здоровими у рідні домівки!».

Батьки та рідні майбутніх захисників Батьківщини побажали своїм синам і братам з гідністю виконати громадянський обов’язок перед Вітчизною і стати справжніми українськими воїнами.

Настоятель ПЦУ Покрови Божої Матері Микола Гопайнич благословив призовників на успішну службу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень