Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітянська родина Білоцерківщини відзначає своє професійне свято

Дата: 02.10.2020 14:23
Кількість переглядів: 734

Фото без описуНапередодні Дня працівників освіти  у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулося урочисте зібрання представників педагогічних колективів району.

З професійним святом освітян Білоцерківщини  привітали голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Бабенко.

 

– Шановні освітяни, дорогі наші вчителі, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята, – звернулася до присутніх на урочистостях голова адміністрації. – Кожен з нас із любов’ю і теплом згадує свого вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані життєвими і професійними перемогами. Своїми здобутками, шановні педагоги,  ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. У ці святкові дні щиро дякую вам за самовіддане  служіння обраній справі, невтомний творчий пошук,  добро і щедрість душі.

З вітальним словом до своїх колег звернулася і начальник відділу освіти, яка наголосила, що дружня і високопрофесійна освітянська родина Білоцерківщини гідно виконує поставлене перед нею завдання навчання та виховання підростаючого покоління та висловила сподівання, що педагоги  району і надалі будуть успішно  втілювати в життя свої новаторські ідеї в освітньому процесі.

За активну життєву позицію, творче ставлення до навчання та виховання дітей, ефективне впровадження інноваційних технологій кращих педагогів району відзначено почесними грамотами районної державної адміністрації.

Справжнім подарунком для вчителів стали пісенні вітання від талановитих представників учнівської молоді та творчих колективів і солістів районного будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень