Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громада, націлена на розвиток молоді

Дата: 30.09.2020 12:34
Кількість переглядів: 656

Фото без описуОзернянська громада є однією з найбільших у Білоцерківському районі Відрадним є той факт, що у селах Озерна, Коржівка і Межове, які входять до Озернянської сільської ради, зростають близько 300 дітей шкільного та дошкільного віку. Саме тому значну увагу тут приділяють розвитку молодіжного напрямку у закладах соціально-культурної сфери.

 

На території сільської ради функціонує сучасний будинок культури, в якому розміщений зал для занять спортом, обладнаний новітнім тренажерами, в бібліотеці окрім оновленого книжкового фонду можна скористатися  довідковими онлайн сервісами  з використанням мережі Інтернет.

 

Діють на території сільської ради два дошкільні навчальні заклади і два заклади освіти - Опорний навчальний заклад «Озернянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та його філія у віддаленій частині села.

 

Школи забезпечені всім необхідним для повноцінного освітнього процесу. Навчальні кабінети для учнів перших класів облаштовані у відповідності з вимогами для реалізації концепції «Нова українська школа».

 

Як зазначив заступник Озернянського сільського голови Олег Кулаківський під час зустрічі з головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк, керівництво громади спрямовує всі зусилля на підтримку і розвиток молоді. Значну допомогу у цьому надають керівники підприємств, які діють на території сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень