Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Самодостатня громада чекає на молодих спеціалістів

Дата: 29.09.2020 16:48
Кількість переглядів: 710

В рамках робочих поїздок населеними пунктами Білоцерківського району голова адміністрації Людмила Мерзлюк ознайомилася з роботою закладів соціально-культурної сфери с. Пилипча та провела зустріч з Пилипчанським сільським головою Василем Ярмолою і керівником ТОВ "Пилипчанське" Володимиром Кривеньким.

 

Лідер Пилипчанської громади і очільник базового підприємства ознайомили голову адміністрації зі станом справ у селі, продемонструвавши при цьому зразок взірцевої взаємодії бізнесу і громади.

 

За словами Василя Ярмоли, всі проблеми, які виникають у Пилипчі та інших двох населених пунктах – Глибочка і Городище, що входять до Пилипчанської сільської ради, члени виконкому, активісти населених пунктів намагаються оперативно вирішити. А наявність базового господарства та цілої низки приватних підприємств, які не лише справно поповнюють місцевий бюджет, а й завжди готові за потреби прийти на допомогу, сприяють утвердженню самодостатності громади.

 

Голова адміністрації оглянула заклади соціально-культурної сфери села, поспілкувалася з працівниками.  Знайомство із Пилипчанським навчально-виховним комплексом «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбулося за межами приміщення через оголошені карантинні обмеження, а ось у будинку культури вдалося, як кажуть, заглянути навіть за лаштунки. Побачене не могло не вразити. У закладі створені всі умови для організації дозвілля і дорослих, і дітей.  

 

Забезпечений всім необхідним і Пилипчанський фельдшерський пункт, проте, як з’ясувалося, нещодавно виникла проблема із кадровим наповненням медичного закладу.

 

- Складно повірити в те, що ось у такому чудовому селі, яке, фактично, знаходиться за 15 кілометрів від Білої Церкви, може існувати брак кадрів, - поділилася враженнями Людмила Мерзлюк. – Тому, користуючись нагодою, звертаюся до молодих фахівців, фельдшерів, яких, до речі, щорічно випускає наш, Білоцерківський медичний коледж, приїздіть у Пилипчу! Тут на вас чекає робота і чудова громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень