Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактика – запорука уникнення правопорушення

Дата: 29.09.2020 16:33
Кількість переглядів: 825

Фото без описуОднією із найгостріших проблем  сьогодення є зростання правопорушень. І нерідко серед молоді. Часто причиною цього є те, що громадяни не усвідомлюють, що їхні повсякденні вчинки мають правову оцінку, адже закони супроводжують людину все її життя.

 

Саме тому 29 вересня 2020 року в рамках співпраці  Білоцерківського міськрайонного відділу пробації  та  Білоцерківського районного ЦСССДМ  було проведено бесіду-мотивацію на тему: «Сприяння усвідомленню необхідності збільшення отримання власного матеріального доходу» з особами молодіжного віку, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі.

 

Захід було проведено старшим інспектором відділу Таїсією Антонюк та фахівцем із соціальної роботи Білоцерківського районного ЦСССДМ  Наталією Мельник і основною темою розмови було узаконення трудових відносин між роботодавцем і найманим працівником, оскільки легалізація трудових відносин і заробітної плати є одним з найважливіших питань, вирішення якого має безпосередній вплив на добробут держави і кожного окремого українця. Адже через тіньовий ринок зайнятості держава втрачає вагомі кошти з несплачених податків, а громадяни не отримують законних соціальних гарантій.

 

Суб’єктам пробації було наголошено, що головною і основною перевагою легальної зайнятості є набуття страхового стажу, який забезпечує соціальні виплати, а у майбутньому вплине на забезпечену старість.

 

Важливо зазначити, що основна мета роботи з цією категорією громадян — виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомога в усвідомленні і виправленні зроблених  ними помилок, пошук шляхів та методів їх подолання. А найголовніше — пробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень