Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проблему із зберіганням архівних фондів вирішено

Дата: 29.09.2020 12:38
Кількість переглядів: 905

Биковогребельську громаду, до якої входить два населених пункти -  села Бикова Гребля і Черкас, голова Білоцерківської районної державної адміністрації  Людмила Мерзлюк відвідувала кілька разів.

 

Окрім інспектування діяльності закладів соціально-культурної сфери в умовах карантину та спілкування з сільським головою Віктором Курінним і керівниками закладів медицини, культури й освіти з метою вивчення проблемних питань громади, голова адміністрації оглянула приміщення колишньої школи у с. Черкас, яке буде переобладнано під тимчасове архівосховище.

 

- Ми вдячні цій громаді і її сільському голові Віктору Курінному за конструктивну співпрацю, - наголосила керівник району, зазначивши, що нарешті  знайдене вирішення одного з проблемних питань, яке постало перед районом: віднайдено приміщення для тимчасового зберігання архівних фондів, оскільки нинішнє приміщення, яке використовується архівним сектором райдержадміністрації для зберігання документів, віднесених до Національного архівного фонду України, в т.ч. всієї виборчої документації з минулих років та  документів трудового архіву, переповнене  і виникла проблема із зберіганням архівних матеріалів місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та інших документів, які передаватимуться в архів  за результатами проведення адміністративно-територіальної реформи.

 

Голова райдержадміністрації висловила сподівання на подальшу конструктивну спіпрацю з органами місцевого самоврядування району.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень