Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації привітала працівників позашкільної освіти з професійним святом

Дата: 28.09.2020 17:03
Кількість переглядів: 920

Фото без описуНещодавно представники  однієї із важливих ланок в системі безперервної освіти – позашкільного навчання – відзначили своє професійне свято. З нагоди цього дня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк зустрілася з працівниками Районного будинку дитячо-юнацької творчості.

 

Очільниця району висловила слова щирого захопленнями діяльністю педагогів, які невтомно працюють, розвиваючи таланти і здібності юних жителів Білоцерківщини, та вручила їм подяки Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

- Потрібно мати неабияке покликання та любов до дітей, щоб працювати з ними в позаурочний час, - наголосила голова адміністрації, вітаючи педагогів-позашкільників району. - Гуртки та секції, які ви організували у різних закладах освіти району, допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Щиро дякую вам усім і особисто невтомному директору закладу Зінаїді Литвин.

 

На завершення зустрічі Людмила Мерзлюк побажала освітянам подальшого творчого піднесення і досягнення нових успіхів у вихованні підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень