Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проблеми вирішуються, якщо  робити це разом

Дата: 25.09.2020 20:29
Кількість переглядів: 1224

Фото без описуДнями голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк отримала інформацію про те, що у відділенні стаціонарного догляду за одинокими громадянами похилого віку та особами з інвалідністю, що у селі Озерна, відсутня вода.

Нині у відділенні проживають 18 осіб. Шість з них мають значні проблеми зі здоров’ям. Вони малорухомі. Тому проблема відсутності води носить не те що обтяжуючий, а загрожуючий характер.

Голова адміністрації разом зі своїм заступником Володимиром Толочком та керівником апарату Ольгою Кучер виїхали на місце, аби оцінити ситуацію та прийняти дієві рішення.

Як вдалося з’ясувати Людмилі Мерзлюк, проблема з водою у приміщенні, де розташований стаціонар, є застарілою. Впродовж кількох років вона періодично пропадала, проте тоді досить швидко знаходили причину виходу із ладу водогону. Наразі джерело поломки виявити не вдається. Ситуація обтяжується старістю водогону. Фактично, порив може бути у будь-якому місці.

- Зрозуміло, що проблема потребує якнайшвидшого вирішення. Причини, які призводять до перебоїв у постачанні води необхідно знайти і усунути. Раз і назавжди. Наразі над цим і працюємо, охарактеризувала ситуацію голова адміністрації.

Щодо водозабезпечення, то довіз питної води було організовано зразу ж силами працівників закладу. Стояло питання щодо доставки технічної води. Відрадно, що на звернення очільниці району відгукнувся керівник одного з місцевих приватних підприємства Олексій Старинський і забезпечив довезення технічної води. Наразі метр за метром досліджується водогін з метою виявлення причин аварії та їх усунення. Працівники закладу висловлюють сподівання, що невдовзі все запрацює. Адже  проблеми вирішуються, якщо робити це разом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень