Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині урочисто відзначили День дошкілля

Дата: 25.09.2020 15:46
Кількість переглядів: 1690

Професія вихователя  вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. У цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. Різнобарвне, насичене цікавим змістом дитинство і доля кожної дитини залежать від мудрості вихователя. Напередодні  Дня дошкілля  на Білоцерківщині відбулися урочистості, на які були запрошені керівники та працівники закладів освіти, які відповідають за дошкільне виховання юних жителів району.

 

Із професійним святом працівників «наймолодшої» освітянської ланки привітали  голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк,  голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, заступник  голови райдержадміністрації   Володимир Толочко,  керуюча  справами райдержадміністрації Ольга Кучер.

 

Вони зазначили, що бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від майстерності та професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного  внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - маленьке життя і наша надія.

 

За плідну творчу працю, за щоденно віддане тепло своїх сердець дітям та з нагоди професійного свята - Дня дошкілля колективи  дошкільних навчальних закладі та дошкільних відділеннь  навчально-виховних об’єднань та  комплексів   були нагороджені подяками Білоцерківської районної держаної адміністрації та Білоцерківської районної ради.

 

З побажаннями успішного втілення творчих ініціатив, продуктивної енергії для вдосконання  дошкільної освіти Білоцерківщини, натхнення від посмішок дошкільнят та партнерської взаємодії з родинами вихованців до присутніх на урочистостях звернулася начальник відділу освіти Білоцерківської райдержадміністрації Вікторія Бабенко. Керівник освітянської родини району висловила слова щирої вдячності за багаторічну і віддану працю методисту районного методичного центру відділу освіти Любові Бойко.

 

Працівники дошкільних закладів району вдячні за яскраві емоції  та привітання які подарував  завідувач сектору культури, молоді та спорту Роман Бичек, солісти районного будинку та учні закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень