Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майбутні чемпіони серед нас!

Дата: 25.09.2020 14:18
Кількість переглядів: 952

Фото без описуЗ метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя у вересні в закладах загальної середньої освіти Білоцерківського району було проведено низку заходів в рамках Олімпійського тижня. Районний Олімпійський урок за участю голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк проходив на стадіоні Маловільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

 

- Вітаю всіх на цьому святі, на символічному Олімпійському уроці, - звернулася до учнів голова адміністрації. – Ви правильно роботе, що багато часу і сил віддаєте заняттям спортом. Спорт – це здоров’я, це впевненість у власних силах, це витримка до стресових ситуацій, якими переповнене наше сьогоднішнє життя. Знаю, що сьогодні, на цьому уроці серед нас є майбутні чемпіони! Ви лише вірте в себе і несхибно йдіть до своєї мети!

 

З  вітальними словами та подарунками разом з очільницею району до учнів на свято завітали заступник голови Білоцерківської РДА Володимир Толочко, керівник апарату Ольга Кучер, директор Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко.

 

Досвідчений вчитель фізичної культури Григорій Пташник підготував для учнів цікаву спортивну програму, де всі мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських  ігор, взяти участь у змаганнях з Олімпійських видів спорту.

 

Переможці та призери нагороджені медалями, які вручила директор ДЮСШ, чемпіонка України Ганна Яценко.

 

Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень