Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДТЕК Київські регіональні електромережі сплатив понад 370 мільйонів гривень податків за 6 місяців 2020 року

Дата: 24.09.2020 11:28
Кількість переглядів: 775

Фото без описуДТЕК Київські регіональні електромережі у першому півріччі сплатив понад 370 мільйонів гривень податків. Це на 104 мільйони гривень більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

За перші шість місяців до центрального бюджету компанія перерахувала більше 308 мільйонів гривень. Місцевий бюджет компанія поповнила на суму трохи більшу, ніж 61 мільйон. Для прикладу, цих коштів вистачить для фінансування витрат у Київській області на заходи, пов’язані з поліпшенням питної води для населення, які заплановані в 2020 році в містах Кагарлик, Сквира, смт Баришівка, Згурівка, с.Плахтянка, Нове Залісся, Шпитьки та Княжичі.

«ДТЕК – надійна, відповідальна компанія. Понад 370 мільйонів сплачених податків – наш внесок у розвиток Київської області та України. Ці відрахування можуть піти в будівництво доріг та інфраструктури, оздоровлення жителів, розвиток спорту і культури в містах і селищах, де ми працюємо», - зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Як повідомлялося раніше, за результатами загальних зборів акціонерів компанії назву ПрАТ «Київобленерго» було змінено на ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Перейменування компанії – це частина плану ДТЕК із трансформації Київобленерго в сучасну сервісну компанію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень