Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району підписали угоду про співпрацю з лідерами учнівського самоврядування Білоцерківщини

Дата: 23.09.2020 13:12
Кількість переглядів: 748

Фото без описуОднією із традицій, що склалася в освітній системі Білоцерківщини, є розвиток та підтримка учнівського лідерського руху «ЛІДЕРГРАД». 23 вересня 2020 року в урочищі «Голендерня» відбулася чергова зустріч лідерів учнівського самоврядування. На зустріч із лідерами учнівської молоді завітали голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко.

 

Очільники району привітали найактивніших представників учнівської молоді та підписали Угоду про наміри щодо співпраці представників районної ради дітей Білоцерківщини та Білоцерківської районної державної адміністрації і Білоцерківської районної ради.

 

- Сьогодні важливий день. Ми підписали не просто угоду про співпрацю. Це документ, спрямований у майбутнє, оскільки друга сторона підписантів – лідери учнівського самоврядування, які, і я в цьому переконана,  через кілька років  стануть лідерами своїх студентських, трудових колективів, а в подальшому і лідерами успішних громад! Тож нехай ваші прагнення, шановні представники районної ради дітей Білоцерківщини, перевершать очікувані результатів. Вперед, до підкорення вершин, а районна влада завжди готова до співпраці з вами, - наголосила, звертаючись до представників учнівського активу району,  голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк.

 

Під час урочистої церемонії підписання угоди окрім керівників  району та лідерів учнівського самоврядування району були присутні заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко, керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер, начальник відділу освіти Білоцерківської РДА Вікторія Бабенко.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень