Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають робочі поїздки голови адміністрації у населені пункти району

Дата: 22.09.2020 16:11
Кількість переглядів: 681

Фото без описуПід час відвідин с. Яблунівка голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк ознайомилася із станом справ у громаді та поспілкувалася з сільським головою Анатолієм Савчуком і керівником базового господарства Юрієм Пелихом.

 

Як зазначив Яблунівський сільський голова, досягнень  у громаді багато, а ось проблеми у селі ті ж, що й у інших населених пунктах району: дороги, котрі потребують ремонту, та електрифікація вулиць. Особливо критична ситуація із вулицею Центральна, яка проходить впродовж усього населеного пункту і є тієї транспортною артерією, що зв’язує різні частини Яблунівки.

 

Щодо досягнень, то має село якісне телефонне  та Інтернет-покриття, повну газифікацію, оснащену амбулаторію загальної практики сімейної медицини, підготовлений до нового навчального року заклад освіти, бібліотеку із оновленим книжковим фондом та спеціально обладнаною дитячою кімнатою і будинок культури, який став джерелом народження талантів, відомих далеко за межами не те що Білоцерківщини, а й України.

 

- Звичайно, є  у громаді і поточні проблеми,  підбила підсумки поїздки  до Яблунівки голова адміністрації Людмила Мерзлюк.   Але імпонує те, що вони намагаються вирішити їх власними силами, або ж за допомогою базового господарства  ТОВ СВК ім. Щорса. Щодо ремонту доріг у населених пунктах району, то наразі це питання перебуває на контролі не лише районної, а й обласної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень