Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пам'ять має жити крізь роки

Дата: 22.09.2020 14:20
Кількість переглядів: 659

Фото без описуСьогодні, 22 вересня, у День партизанської слави, голова Білоцерківської райдержадміністрації  Людмила Мерзлюк разом із заступником голови Володимиром Толочко, керівником апарату райдержадміністрації Ольгою Кучер та головою Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктором Рудим відвідали Михайла Тропотягу – ветерана партизанського руху на Білоцерківщині, вручили йому подяку  та висловили слова глибокої шани і вдячності.

 

Михайло Ничипорович Тропотяга – єдиний живий представник місцевого партизанського руху. Зовсім юним він долучився до боротьби з німецько-фашистськими загарбниками, разом із іншими партизанами та підпільниками став на захист рідної землі від посягань нацистів. За свої бойові заслуги ветеран нагороджений багатьма орденами та медалями.

 

Сьогодні Михайло Ничипорович веде активний спосіб життя, зустрічається з школярами, долучається до всіх заходів, які відбуваються у рідному селі та районі, за що користується заслуженою повагою земляків.

 

За проявлені мужність, хоробрість і героїзм при виконанні бойових завдань, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху на Білоцерківщині, високу громадянську позицію та з нагоди Дня партизанської слави керівник району вручила Михайлі Тропотязі подяку Білоцерківської районної державної адміністрації та побажала міцного здоров’я і довгих років життя.

 

"Дякуємо Вам, шановний, що в роки лихоліття Ви ще зовсім молодим, ризикуючи своїм життям самовіддано боролися за визволення України. Ви – живий свідок тих трагічних подій. Зичимо Вам міцного здоров'я, бадьорості духу на довгі роки!» - зазначила голова райдержадміністрації  та наголосила, що навіть з плином літ ми  не маємо права забувати,  якою величезною ціною дісталася українському народу перемога над ворогом у Другій світовій війні, пам’ять про подвиг українського народу повинна бути незгасною.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень