Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конфлікт інтересів: сутність, способи врегулювання та відповідальність за порушення

Дата: 22.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 1017

Фото без описуЗ метою удосконалення рівня знань антикорупційного законодавства державних службовців, які працюють у Білоцерківській райдержадміністрації, було проведено семінар з питань регулювання конфлікту інтересів.

 

Згідно з чиним законодавством, конфлікт інтересів – це  суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об'єктивність або неупередженість прийняття особою рішень чи вчинення дій під час виконання повноважень.

 

Семінар був підготовлений і проведений головним спеціалістом з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції апарату райдержадміністрації Світланою Корнійчук.

 

За результатами навчань всі учасники семінару пройшли спеціальне тестування на знання антикорупційного законодавства в розрізі визначення сутності конфлікту інтересів та дій державних службовців у випадку ймовірної їх появи.

 

Голова Білоцерківської районної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка взяла участь у семінарі, наголосила на важливості проведення таких навчань, оскільки і для державних службовців, і для пересічних громадян  факт недопущення  порушень діючого законодавства відіграє ключову роль під час виконання службових обов'язків та реалізації функцій держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень