Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Об’єкти соціально-культурного призначення  району до  початку опалювального сезону готові

Дата: 21.09.2020 16:18
Кількість переглядів: 850

Фото без описуПід час оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації завідувач сектора житлово-комунального господарства та архітектури райдержадміністрації Михайло Пасєка прозвітував про готовність закладів освіти, медицини, культури, соціальної сфери до початку опалювального сезону 2020/2021 рр.

 

За словами фахівця, наразі  заборгованість за спожиті структурними підрозділами енергоносії відсутня. Заклади освіти та медицини забезпечені необхідними ресурсами для вчасного початку опалювального сезону.

 

Також проведено ремонтні та регламентні роботи  комунікацій та систем теплозабезпечення, інженерних мереж водопостачання і водовідведення.

 

В закладах освіти району проведено ряд заходів, які необхідні для безпечного початку роботи котелень. Зокрема пройшли навчання  відповідальні особи за газове господарство, оператори газових котелень  та твердих котлів у закладах освіти. Закуплено необхідну кількість вогнегасників, укладено відповідні договори на технічне обслуговування газових котелень  та залучено до перевірки  котелень ( газових та  твердопаливних) ЗСО району   працівників Держенергонагляду, за результатами яких підписано всі акти готовності закладів до осінньо–зимового періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень