Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація cкладна, але контрольована

Дата: 21.09.2020 14:09
Кількість переглядів: 1187

Так охарактеризував стан поширення коронавірусної інфекції COVID-19 у Білоцерківському районі завідувач сектору з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки  райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко під час  оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

Зокрема, впродовж останніх днів фіксується подальше зростання кількості інфікованих. Так, станом на 10.00 21 вересня у Білоцерківському районі за весь період пандемії зареєстровано підозру на виявлення хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 у 165 осіб. З них, 65 осіб проживають або зареєстровані в Узинській  ОТГ, 26 осіб –  у Фурсівській ОТГ, 16 осіб –  у с. Шкарівка, 8 осіб  –  у с. Сорокотяги, по 5 осіб –   у селах Чупира та  Піщана,  по 4 особи – в  смт Терезине та с. Озерна, по 3 особи – у  селах Мала Вільшанка,   Поправка та  Томилівка, по 2 особи у селах   Щербаки, Пилипча, Городище, Коженики,   Потіївка, Сидори та по одній особі у  Мала  Сквирка,  Макіївка, Черкас,  Однорог, Бикова Гребля, Блощинці, Глушки,  Володимирівка, Коржівка, Глушки та Клочки. Відповідно, зростає й число контактних осіб, які потребують постійного контролю з боку сімейних лікарів.

 

Рішенням позачергового засідання Київської обласної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Білоцерківського району продовжують діяти карантинні обмеження, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

 

Проте не потрібно панікувати. Ми живемо і працюємо в робочому режимі і ситуація залишається контрольованою.

 

Як зазначила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, подальший розвиток епідситуації на Білоцерківщині напряму залежить від кожного її жителя.

 

- Вкотре закликаю всіх: будьте обачними, дбайте про себе і своїх рідних, дотримуйтесь елементарних протиепідемічних правил! – звернулася до жителів району  Людмила Мерзлюк та попросила і надалі проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо небезпеки поширення COVID-19 та можливих трагічних наслідків від ускладнень цього захворювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень