Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бізнес і влада – співпраця заради розвитку

Дата: 18.09.2020 10:23
Кількість переглядів: 883

Фото без описуТривають робочі поїздки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк у громади району. У селі Фастівка на зустріч, окрім сільського голови Івана Стадника, був запрошений керівник ТОВ «Фастівка» Олександр Панченко.

 

І запрошення це не було випадковим, оскільки товариство є базовим господарством і максимально намагається допомогти у вирішенні проблемних питань та сприяє розвитку громади.

 

Наразі саме Олександр Панченко ініціював будівництво у центрі села дерев’яної церкви. Допомагає товариство і з відновленням водойми.

 

- Це надзвичайно важливо, коли ми знаємо, що можемо розраховувати на підтримку представників бізнесу, - зазначив Фастівський сільський голова Іван Стадник. – Звичайно, проблемних питань є ще чимало, але ми намагаємося їх вирішити власними силами. Хоча є й такі, коли шукаємо допомоги у районі чи навіть області. Приміром, капітальний ремонт даху адміністративної будівлі, в якій, окрім сільської ради, розміщені об’єкти соціально-культурної сфери. Ми вже підготували проєктно-кошторисну документацію, пройшли її експертизу для включення в обласну цільову програму будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів Київської області.

 

У найближчих планах очільника громади – облаштування дитячого майданчика на вигоні, поблизу якого проживає більше двадцяти маленьких фастівчан.

 

Голова адміністрації схвалила цю ініціативу  та ознайомилася з роботою закладів освіти і культури з метою належної оцінки якості та безпечності надання послуг.

У поїздці керівника району супроводжували заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко та керівник апарату адміністрації Ольга Кучер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень