Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У січні–серпні управління соцстраху Київщини направило 106,58 млн грн на щомісячні виплати потерпілим на виробництві

Дата: 18.09.2020 09:19
Кількість переглядів: 793

Фото без описуЗа оперативними даними перших восьми місяців 2020 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області профінансувало 106,58 млн гривень щомісячних страхових виплат, які компенсують потерпілим на виробництві та їх родинам втрачений через часткову або повну непрацездатність заробіток.

 

Станом на 01 вересня управління щомісяця здійснює такі виплати для 4,1 тисячі осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також для 282 членів їх родин у разі смерті потерпілих.

 

Середньомісячний розмір страхової виплати від управління склав за підсумками січня–серпня 3 043,87 гривень.

 

Виплати було профінансовано у збільшеному розмірі відповідно до проведеного за рішенням Уряду перерахунку на 11% з 01 березня.

 

Фонд соціального страхування України здійснює страхування на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, а також смерті потерпілого. У кожному із зазначених випадків передбачено страхові виплати безпосередньо потерпілим або членам їх сімей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень