Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали рятівників Білоцерківщини з професійним святом

Дата: 17.09.2020 14:48
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису17 вересня своє професійне свято відзначають рятівники - працівники аварійно-рятувальних служб України. З нагоди свята відбулися урочистості в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення ГУ ДСНС України  у Київській області, участь в яких взяв заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко.

 

Володимир Миколайович передав найщиріші слова вітань від голови Білоцерківської районної адміністрації Людмили Мерзлюк та голови Білоцерківської районної ради Володимира Шевченка начальнику загону Сергію Шумигорі, подякував бійцям за службу та вручив почесні грамоти кращим представникам рятівників.

- Для Вас, шановні, слова  «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» - це не просто девіз. Це сенс життя, яке Ви присвятили служінню людям. І ми щиро вдячні Вам за мужність і героїзм, за ризик і недоспані ночі, за  врятовані життя  і попереджені катастрофи. Ви не просто рятівники. Кожен із Вас є героєм. І сьогоднішнє свято – чудовий привід аби висловити Вам слова щирої подяки від керівництва району і від всіх жителів Білоцерківщини, - зазначив заступник голови райдержадміністрації, вручаючи нагороди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень