Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадмінстрації взяла участь у роботі 43-ї сесії Білоцерківської районної ради

Дата: 17.09.2020 12:53
Кількість переглядів: 973

Фото без описуСьогодні, 17 вересня, відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Білоцерківської районної ради VII скликання, ключовим питанням якого було внесення  змін до рішення районної ради від 20.12.2019 №37-365 „Про районний бюджет Білоцерківського району на 2020 рік”.

 

Як зазначила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка взяла участь у роботі сесії, є багато нагальних питань, які потребують вирішення, тому адміністрація ініціювала проведення позачергового пленарного засідання Білоцерківської районної ради VII скликання.

 

Депутати районної ради заслухали запропоновані зміни, які озвучила в.о. начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлана Ейсмонт, та отримали відповіді на питання з цього приводу.

 

Рішенням сесії було внесено зміни до  рішення районної ради від 20.12.2019 №37-365 „Про районний бюджет Білоцерківського району на 2020 рік”, що дозволить  збільшити доходну частину бюджету та забезпечити повноцінну діяльність закладів медицини, освіти, соціального захисту населення району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень