Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Терезине: територія для комфортного проживання

Дата: 17.09.2020 10:28
Кількість переглядів: 1030

Терезинська громада здавна закріпила за собою статус успішної і самодостатньої. Але такі досягнення – не лише результат вмілого керівництва, а, у першу чергу, прагнення жителів селища та підтримка представників бізнесу. Саме так пояснювала успіхи громади в.о. Терезинського селищного голови Світлана Житовоз під час зустрічі з головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк.

 

Керівник району під час робочого візиту до громади ознайомилася з інфраструктурою селища, закладами соціально-культурної сфери та торгівлі.

 

- Приємно радує око все: і відремонтований будинок культури, і сучасна бібліотека, і крамниця, де можна придбати  свіжу продукцію, що виробляється у смт Терезине, і ошатна клумба біля адмінбудівлі селищної ради, – поділилася враженнями від поїздки Людмила Мерзлюк. – Та найбільше мене особисто вразила амбулаторія загальної практики сімейної медицини, де навіть діє сучасна лабораторія! Погодьтеся, що для жителів сільської місцевості має велике значення те, що не потрібно думати як зранку добратися до міста, щоб здати аналіз крові. В амбулаторії, до речі, функціонує і денний стаціонар, де місцеві жителі мають змогу пройти необхідний курс лікування. Тобто тут місцева влада за підтримки представників бізнесу створює умови для комфортного проживання громадян. Саме такою має бути співпраця бізнесу і влади, саме таким має бути кожен населений пункт району.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень