Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня рятівника

Дата: 17.09.2020 09:30
Кількість переглядів: 1528

Фото без описуЩиро вітаю усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

 

Професія рятівника важка і небезпечна. Ви завжди там, де потрібна допомога. Де б не сталася природна чи виробнича катастрофа, терористичний акт або виникла будь-яка інша ситуація, здатна забрати людські життя, загони рятівників негайно вирушають на допомогу.

День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також і громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Ми пам’ятаємо і цінуємо героїчний подвиг тих, хто за покликом серця першими прибув на Чорнобильську АЕС та ціною власного життя і здоров’я приборкував атом, врятувавши від катастрофи увесь світ.

Шановні працівники рятувальних служб Білоцерківщини! На Вас покладена надзвичайно почесна і відповідальна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району.

Від імені Блоцерківської районної державної адміністрації та всіх мешканців району висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам району за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.

 

У цей святковий день зичу Вам і  членам Ваших родин міцного здоров’я, благополуччя, наснаги і витримки.   

 

Нехай здійсняться всі Ваші плани, задуми і мрії, а кожен день Вашого життя буде сповнений радістю від отриманих перемог!

З повагою

Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень