Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДНЗ «Веселка»: щоб дітям було комфортно і весело

Дата: 15.09.2020 15:06
Кількість переглядів: 714

Фото без описуВ рамках інспектування закладів освіти району голова районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк  з робочим візитом відвідала  дошкільний навчальний заклад  «Веселка» у селі  Шкарівка.

 

Керівник району була надзвичайно приємно вражена затишною, домашньою атмосферою, яка панує в дитячому садку.

 

У закладі нещодавно була проведена реконструкція, добудовано ще одну групу, зроблено капітальний ремонт. На даний час дитячий садок відвідує 45 діток, функціонує три групи.

 

Голова адміністрації оглянула приміщення, у яких займаються діти, та харчоблок. Поспостерігала за заняттями малечі на свіжому повітрі.

 

Людмила Володимирівна поспілкувався із завідувачкою закладу Аллою Кривошей та сільським головою Анатолієм Бондарем. Вона відмітила, що малечі  тут тепло і затишно,  колектив закладу створив усі умови для розкриття потенційних можливостей кожного малюка, набуття впевненості, розвитку ініціативності, допитливості.

- Цей дошкільний заклад недарма носить назву «Веселка», адже в ньому панує атмосфера добра і радості, щоб дітям було весело, - поділилася враженнями від побаченого очільник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень