Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кожна проблема має шляхи вирішення

Дата: 15.09.2020 10:15
Кількість переглядів: 646

Голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у села Храпачі та Скребиші. Керівник району разом зі своїм заступником Володмиром Толочком та помічником Денисом Дьоміним відвідала об’єкти соціально-культурної сфери та поспілкувалася з Храпачівським сільським головою Антоніною Черненко.

Як і в кожній поїздці, голову адміністрації, у першу чергу цікавили проблеми, які потребують негайного розв’язання задля успішного розвитку громади.

У розмові з Антоніною Черненко з’ясувалося, що питання негативного стану доріг, яке сільський голова піднімала під час зустрічі з головою КОДА Василем Володіним, було оперативно вирішене. Наразі необхідно знайти мудрі методи боротьби з незаконною вирубкою лісових насаджень, оскільки окремі несвідомі члени громади саме таким чином намагаються забезпечити свої оселі дровами на зиму. Є певні питання і щодо наповнення місцевого бюджету. Людмила Мерзлюк та Денис Дьомін проконсультували сільського голову щодо можливих шляхів вирішення цих та інших проблемних питань.

Також голова адміністрації оглянула Скребишівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та ознайомилася з умовами дотримання правил карантину в освітньому закладі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень