Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заклади освіти району працюють у штатному режимі

Дата: 14.09.2020 14:35
Кількість переглядів: 1034

Фото без описуЗа інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Вікторії Бабенко, яку вона озвучила під час оперативної наради при голові РДА, освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти організовано з дотриманням відповідних вимог постанов Кабінету Міністрів України та Головного санітарного лікаря України, рекомендацій МОН України, розпорядження голови Київської облдержадміністрації та виконуючого обов’язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації  щодо підготовки та організованого початку 2020/2021 навчального року в Білоцерківському районі на період карантину у зв’язку з поширенням  коронавірусної хвороби (COVID -19).

 

Для відновлення діяльності закладу освіти засновник/керівник закладу освіти забезпечив заклад освіти достатньою кількістю засобів індивідуального захисту, миття та дезінфекції, безконтактними термометрами. Забезпечена відповідна підготовка приміщень закладів освіти та проведено попереджувальну роботу з працівниками закладів,  здобувачми освіти та їхніх батьків або законних представників щодо правил організації освітнього процесу, відвідування закладу освіти і перебування в ньому в умовах профілактики розповсюдження коронавірусної хвороби (COVID-19).

 

Керівники закладів освіти забезпечили позаплановий інструктаж для всіх працівників закладу та здобувачів освіти щодо дотримання санітарних та протиепідемічних заходів.

 

Для здобувачів у закладах освіти проводять роз’яснювальну роботу щодо засобів запобігання поширення інфекції крапельним шляхом (у тому числі коронавірусної хвороби (COVID-19)), зокрема щодо гігієни рук та респіраторної гігієни, безконтактного привітання, використання масок (якщо в країні буде зберігатися масковий режим), режиму соціальної дистанції, а також дій у випадку захворювання та надзвичайних ситуаціях.

 

Наразі всі заклади освіти району працюють у штатному режимі. Фактів виявлення інфікування серед працівників та здобувачів освіти не виявлено. Освітнім процесом в районі охоплено 785 вихованців дошкільною освітою, а загальною середньою освітою –  2 343 учні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень