Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Необхідно бути пильними: кількість хворих на коронавірус зростає

Дата: 14.09.2020 12:48
Кількість переглядів: 1252

Фото без описуНа цьому сьогодні, 14 вересня, під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів РДА наголошувала голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк. Участь у нараді взяв голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко.

 

Статистика невтішна. Зокрема, на Київщині за добу зареєстровано рекордне число інфікованих на COVID-19. За даними Київського обласного лабораторного центру, в області станом на 10.00 14 вересня 2020 року офіційно підтверджено 6961 випадок захворювання на коронавірус.

За вихідні зросла чисельність інфікованих на коронавірус і у Білоцерківському районі: 6 випадків інфікування зафіксовано в Узинській ОТГ, 4 – серед мешканців населених пунктів Білоцерківського району (у селах Сорокотяги, Пилипча та Шкарівка), 2 – у Фурсівській ОТГ.

Рішенням позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Білоцерківського району встановлено  «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19  з усіма закріпленими обмеженнями.

- Необхідно бути пильними: кількість хворих на коронавірус зростає. І від кожного з нас залежить поширення інфекції і відтермінування встановлення «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, - наголосила голова адміністрації, звертаючись до учасників наради. -   Не нехтуйте простими правилами безпеки самі і роз’яснюйте це своїм рідним і близьким. Носіть маски, мийте  руки, обробляйте їх антисептиками, дотримуйтеся соціальної дистанції. Бережіть себе і своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень