Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учитель творить Людину: у Білоцерківському районі привітали освітян

Дата: 02.10.2018 16:58
Кількість переглядів: 548

Фото без описуЩорічно в першу неділю жовтня освітяни відзначають своє професійне свято – День працівника освіти. Напередодні в кожному куточку України проходять урочисті святкування з цієї нагоди. Не став винятком і Білоцерківський район.

Зокрема, вчителів привітали голова Білоцеріквської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко, представник благодійного фонду "Фортеця" Володимир Василенко.

У святкових зверненнях виступаючі відзначили, що вчитель – величне покликання, а День вчителя був і залишиться назавжди для кожного педагога, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом.

Ціла плеяда кращих з кращих працівників галузі відзначена подяками та грамотами різного рівня. Зокрема, у рамках святкування посадовці виконали приємні місії – за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти від райдержадміністрації та районної ради кращих педагогів району було нагороджено грамотами. Незабутні враження освітяни отримали від концертної програми, яку їм підготував колектив Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського. Концерт відбувся  за підтримки народного депутата України Віталія Гудзенка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень