Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з української мови

Дата: 17.04.2018 16:56
Кількість переглядів: 666

Фото без описуВільне володіння та правильне користування українською мовою є не лише обов’язком будь-якого державного службовця та ознакою його професійної відповідності, але й умовою прийняття ефективних управлінських рішень, порозуміння між керівництвом та трудовим колективом, формування ділової атмосфери у службових стосунках, укріплення авторитету установи в її відносинах з користувачами адміністративних послуг.

17 квітня для працівників Білоцерківської районної державної адміністрації, голів місцевих рад, депутатів різних рівнів, громадського активу району  проведено семінар на тему: «Культура мовлення» за участю кандидата філологічних наук, професора Інни Плотницької, викладача Національній академії державного управління при Президентові України. Договір про співпрацю з проведення  таких навчальних семінарів з професійного самовдосконалення підписав голова районної адміністрації Геннадій Джегур. Такі семінари будуть відбуватися систематично, тож усі бажаючі можуть підвищити власну кваліфікацію.

Цього разу в програмі семінару – чистота мовлення, мовні засоби, риси текстів офіційно-ділового стилю, правила милозвучності, функціонування прийменників, сполучників.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень