Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжується практика проведення у населених пунктах району громадських слухань з питань охорони громадського порядку

Дата: 18.02.2019 16:52
Кількість переглядів: 660

Фото без описуПродовжується практика проведення у населених пунктах району громадських слухань з питань охорони громадського порядку. Зокрема, з початку року такі виїзні прийоми проведено в смт Терезине, селах Вільна Тарасівка, Дрозди, Сидори. Серед проблемних питань найчастіше лунали - недотримання автотранспортом швидкісного режиму  та вимог до вантажопідйомності, профілактика злочинності на території місцевих рад. Також громадянами піднімалися питання  благоустрою населених пунктів, ремонту доріг, земельні питання. 

 

Крім цього, під час проведення громадських слухань усі присутні мали можливість заповнити анонімні анкети та оцінити роботу дільничного офіцера поліції у своєму населеному пункті, задати питання керівництву району,  головам місцевих рад.

 

Додамо, що протягом 2018 року здійснено виїзди в 26 населених пунктів.  За кожним претензійним зверненням громадян вжито заходів, а висловлені побажання та пропозиції враховано в подальшій роботі за конкретними напрямками. Мешканці мали можливість озвучити питання, які їх найбільш турбують та отримати кваліфіковані відповіді, поради представників райдержадміністрації і правоохоронних органів щодо дій в тій чи іншій ситуації. Також складено спільні плани покращення криміногенної ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень