Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято тих, хто всім дарує радість

Дата: 08.11.2018 16:52
Кількість переглядів: 578

Фото без опису9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва – свято тих, хто своїм талантом покликаний робити кожен день світлішим і радіснішим. З нагоди цього дня у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації  відбулися урочистості, на яких віншували всіх працівників культури району, а кращих з них відзначили грамотами та подяками.

 

- Білоцерківському району є ким гордитися, - зазначив у своєму вітальному слові голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур. – Ми надзвичайно багаті талановитими людьми. На Білоцерківщині створені і успішно працюють більше 50 творчих колективів, котрі прославляють наш край далеко за межами не лише області, а й усієї країни. Шановні працівники культури  та майстри народного мистецтва! Ви є тим  джерелом, яке додає наснаги кожному. У цей святковий день щиро дякую вам за те, що підтримуєте, розвиваєте і поширюєте нашу українську культуру. Успіхів вам і творчого піднесення! 

 

До побажань голови РДА доєдналися в.о. голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, помічник-консультант народного депутата України В.І. Гудзенка Євгеній Гудзенко, представники благодійного фонду «Фортеця» Наталія Хміль та Фурсівської ОТГ Оксана Бондар.

 

По завершенні урочистої частини розпочався концерт, який продемонстрував усю велич талантів землі білоцерківської. Присутні на святі не приховували свого захоплення від виступів як юних співаків та музикантів, так і артистів-вокалістів районного будинку культури. А пісні у виконанні народного фольклорного ансамблю «Терниця», який цьогоріч відзначає своє 30-річчя, зірвав справжні овації зали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень