Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми всі родом з дитинства: у Шкарівці відбулося районне свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 03.06.2019 16:52
Кількість переглядів: 1090

Щороку в перший літній день ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Долучилася до заходів і Білоцерківщина. Так, 3 червня в с.Шкарівка в парку ім.Т.Шевченка відбулася конкурсно-розважальна програма «Планета дитинства». На свято завітала дітвора з пришкільних таборів Скребишівського НВО, Чупирянського НВО, Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ст., ОНЗ Озернянської ЗОШ І-ІІІ ст., Острійківської ЗОШ І-ІІІ ст., Поправського НВО, Піщанського НВО, Потіївського НВО, Томилівського НВО, Маловільшанського НВК, Розаліївського НВО, Яблунівського НВК, ОНЗ Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Для них організовано концертну програму, різноманітні конкурси, спортивні розваги та рухливі ігри. Веселого та святкового настрою додавали гойдалки та каруселі, бо ж не кожне село може похвалитися сучасним дитячим ігровим майданчиком як у Шкарівці. Тому малеча, скориставшись можливістю, вволю відпочила на таких атракціонах.   Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де дітки дали волю своїм фантазіям та найзаповітнішим мріям. А найбільший ажіотаж викликала локація з аквагримом. Тут справді вишикувалася чи не кілометрова черга з дітлахів.

Серед почесних гостей свята - заступник голови районної адміністрації Володимир Толочко, заступник голови районної ради Анатолій Чичикало, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, начальник служби у справах дітей та сім`ї Оксана Михайлюк, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко, представник БФ "Фортеця" Володимир Василенко.

 

І яке ж свято без подарунків? Про це потурбувалися дорослі. Зокрема, усі діти отримали пам’ятні подарунки, які було закуплено за рахунок районного бюджету. Це і водяні пістолети, настільні ігри, розмальовки, набори для настільного тенісу, м’ячі і ще багато інших цікавинок. А морозиво, яким так залюбки ласували діти, та спортивний інвентар для пришкільних таборів, щоб під час літнього відпочинку діти мали змогу активно відпочивати – про це подбав народний депутат України В.І.Гудзенко.    

Веселі і щасливі діти поверталися зі свята. На декілька годин парк перетворився  на щасливу країну дитинства. Тож нехай посмішки та гарний настрій залишаться з ними на увесь рік. Служба у справах дітей та сім`ї, відділ освіти, відділ культури та туризму Білоцерківської районної державної адміністрації  висловлюють щиру вдячність  усім, хто долучився та допоміг організувати таке чудове свято для дітей.

Більше світлин зі свята можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/pg/bcrda2017/posts/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень