Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар для платників податків

Дата: 25.03.2019 16:48
Кількість переглядів: 566

Запрошуємо прийняти участь у семінарі, який проводить Білоцерківське управління ГУ ДФС у Київській області, на тему: «Актуальні питання адміністрування ПДВ. Кампанія декларування доходів отриманих у 2018 році. Електронні сервіси ДФС України».

У семінарі візьмуть участь: Павло Козирєв - начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Кравченко Леся – заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з юридичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Чустіль  Оксана – заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Довгаль Леся    - начальник відділу погашення боргу Білоцерківського управління  ГУ ДФС у Київській області. Коломієць Оксана - ГДІ Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області.

Семінар відбудеться 29 березня (п’ятниця) 2019 року, об 11.00, у приміщенні Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області за адресою: вулиця Спартаківська, 15, 5 поверх,  актова зала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень