Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На новий опалювальний сезон розраховано субсидію для майже 10000 сімей району

Дата: 22.11.2018 16:47
Кількість переглядів: 562

Фото без описуЗа інформацією управління соціального захисту населення Білоцерківської районної адміністрації на опалювальний період 2018-2019 рр. розраховано субсидію для майже 10000 сімей району. 

На засіданнях Комісіїї з питань надання житлових субсидій Білоцерківської райдержадміністрації розглянуто 1800 заяв отримувачів субсидій, наданих відповідно до нового Положення про порядок призначення житлових субсидій. За підсумками розгляду документів, за рішенням комісії призначено субсидію 1762 заявникам, відмовлено - 38 особам. Причини відмови - відсутність реєстрації, придбання майна на суму понад 50 тис. грн. або наявність в родині транспортного засобу, з дати випуску якого минуло менше 5 років.

Близько тисячі родин, які складаються лише з осіб непрацездатного віку та осіб з інвалідністю, субсидію розраховано на понаднормову площу житла, що значно зменшує розмір платежів за житлово-комунальні послуги. 
Спеціалістами управління постійно ведеться прийом заяв на призначення субсидії від громадян району та відповідальних осіб сільських рад.

Слід наголосити, що доходи, задекларовані особою і на підставі яких нараховується субсидія, проходять перевірку шляхом обміну інформацією з Державною фіскальною службою, налагоджено обмін даними про доходи населення з Пенсійним фондом. Таким чином, при розрахунку субсидії враховуються більш актуальні доходи громадян.

Ведеться також прийом заяв в електронній Системі попередньої реєстрації документів про призначення житлової субсидії. Упродовж 2018 року прийнято та оброблено 473 звернення від мешканців району.

З початку року 820 мешканців Білоцерківського району отримали готівкову субсидію на скраплений газ та тверде паливо на суму 1,3 млн.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень