Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відпускні працівникам бюджетних установ району виплачуються вчасно

Дата: 09.07.2018 16:42
Кількість переглядів: 530

Фото без описуСтаном на 4 липня 2018 року відпускні та матеріальна допомога на оздоровлення працівникам бюджетних установ виплачені в повному обсязі. Про це на оперативній нараді розповів начальник фінансового управління Анатолій Титаренко. Всього по бюджетних установах району виплачено відпускних в сумі 10647,3 тис. грн.., а матеріальної допомоги на оздоровлення - 3140,5 тис. грн..

Приміром, по відділу освіти за травень-липень відпускних виплачено в сумі 9049,7 тис. грн., матеріальної допомоги на оздоровлення - 2231,9 тис. грн. Всього відпускні та матеріальну допомогу одержали 807 працівників закладів освіти. По закладах охорони здоров’я відпускні та матеріальну допомогу одержали 265 працівників закладів охорони здоров’я, сума на виплату відпускних становить - 1204,3 тис. грн. По відділу культури відпускні та матеріальну допомогу одержали 68 працівників закладів культури.

Виплату відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам бюджетних установ буде продовжено згідно затверджених графіків відпусток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень