Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Службою у справах дітей та сім'ї Білоцерківської районної державної адміністрації проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

Дата: 08.11.2018 16:36
Кількість переглядів: 1957

Фото без опису6 листопада 2018 року  робочою групою у складі головних спеціалістів служби у справах дітей та сім'ї Білоцерківської райдержадміністрації, соціального працівника центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  мобільної бригади «Соціально-психологічної допомоги протидії насильству в сім'ї» та представників Озернянської сільської ради на території с. Озерна проведено профілактичний рейд «Діти вулиці».

 

В ході проведення рейду здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання двох сімей, які опинились в складних життевих обставинах і в яких виховується двоє дітей. Також обстежено умови проживання трьох опікунських родин, в яких під опікою перебувають троє неповнолітніх дітей. 

 

За результатами рейду складено акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди, роз’яснено статті закону щодо відповідальності батьків за виховання та утримання дітей в належних умовах. Білоцерківському  районному центру соціальних служб  для сім‘ї, дітей та молоді рекомендовано взяти дві родини під соціальний супровід та надати їм необхідну соціальну допомогу. Крмі цього, офіційно попереджено двох батьків про відповідальність за неналежне виконання батьківських обовязків, батькам надано місячний термін щодо наведення належних умов проживання.

 

Додамо, що такі рейди проводяться службою систематично та з метою попередження бездоглядності, безпритульності, жебракування,  попередження до використання дітей у примусовій праці, не допущення випадків продажу дітей, усунення будь-яких ризиків скоєння насилля відносно дітей,  захисту прав та інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

 

За інформацією служби у справах дітей та сім'ї Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень