Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бесіда-круїз "Київщина: факти, імена, пам’ятки"

Дата: 08.02.2018 16:34
Кількість переглядів: 491

Фото без опису8 лютого відділом молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації проведено інтелектуальну бесіду-круїз для старшокласників Острійківської ЗОШ І-ІІІ ст. “Київщина: факти, імена, пам’ятки” з нагоди 86-ти річчя утворення Київської області та ювілею Білоцеркіського району. 

Гра складалася з кількох цікавих інтелектуальних маршрутів. А саме, “Видатні особистості Київщини”, “Наші міста та містечка”, “Подорожуємо Київщиною”, “Архітектурні пам'ятки Київщини”, “Наші торгові марки — найкращі”. Зміст подорожі полягав у тому, що учасники мали дати якомога більше правильних відповідей і пройти чим більше турів. Відповіді на питання об'єктивно оцінювало журі, у складі в.о.начальника відділу освіти райдержадміністрації Ярослави Бургели, головного спеціаліста відділу молоді та спорту райдержадміністрації Наталії Старовойтової, заступника директора школи Острійківської ЗОШ І-ІІІ ст. Альони Шпирки та педагога-організатора цієї школи Наталії Ткач. Тож у аудиторії панувала атмосфера бойового духу та змагання, так як кожен хотів проявити себе якомога краще. 
Учасники гри разом з начальником відділу молоді та спорту райдержадміністрації Надією Крилевець побували у світі природи, культури, архітектури рідного краю, здійснили подорож в минуле та зрозуміли, що можуть пишатися його історією. Протягом п'яти турів старшокласники активно демонстрували свої здібності, ерудицію та знання. У результаті тривалої боротьби перемогу в інтелектуальному змаганні здобула Каріна Качан, кількома балами їй поступилися Олексій Гуртовий та Марія Логвиненко, за що отримали пам'ятні подарунки.
Загалом, під час проведення заходу панувала весела та дружня атмосфера. Як гравці, так і організатори отримали велику кількість позитивних емоцій та вражень. На завершення заходу всі учасники скуштували смачний коровай. Надалі ми обіцяємо проводити більше подібних заходів, де кожен охочий може випробувати свої знання, дізнатися про щось нове та цікаве, а також просто весело та з користю провести час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень