Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В країні має бути нульова толерантність до корупції – Глава держави

Дата: 13.03.2019 16:32
Кількість переглядів: 549

Фото без описуПрезидент Петро Порошенко наголошує, що в Україні має бути нетерпимість до корупційних дій на всіх рівнях. «Ми маємо абсолютно чіткі підходи, що в країні має бути нульова толерантність до корупції», - заявив він під час виступу на Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності».

У цьому контексті Глава держави виступив з ініціативою щодо звільнення Голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника пана Андрія Пісоцького і звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією надіслати подання на звільнення зазначених осіб.

«До них виникли серйозні претензії Національного антикорупційного бюро, представлені відповідні докази і для об’єктивного розслідування буде краще, якщо пан Головко не буде обіймати високу державну посаду», - повідомив Петро Порошенко.

«Це, на мою думку, логічне рішення, яке має стати модельним для подібних випадків. Це новація в українському житті», - наголосив він.

«Останнє слово звичайно за судом, але ми маємо створювати такі умови, щоб будь-які розслідування точно викликали суспільну довіру», - також підкреслив Президент.

Він висловив тверде переконання, що та нетерпимість до корупційних дій, яка нині є у суспільстві, не повинна бути втрачена. «Це є історичний шанс на зміни, який тепер отримала Україна. І цей шанс точно має бути реалізований. Ми не маємо його змарнувати», - сказав Глава держави.

«Наш обов’язок об’єднати всіх, хто готовий захищати Україну і працювати заради її процвітання, заради безпеки, заради добробуту», - додав він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень