Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Терещук: «Головне завдання, яке поставив переді мною Президент України – турбота та підтримка воїнів АТО»

Дата: 27.12.2018 16:25
Кількість переглядів: 796

Фото без описуСьогодні, 27 грудня, у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук вручив сертифікати на земельні ділянки учасникам АТО та членам сімей загиблих воїнів. 

"У мене нещодавно відбулася зустріч з Президентом України Петром Порошенком і одне з головних завдань, яке очільник країни поставив переді мною - бути разом з воїнами АТО, допомагати їм, сприяти у вирішенні проблемних питань. Ми всі маємо чітко усвідомлювати свою відповідальність перед нашими захисниками і родинами загиблих Героїв", - наголосив Олександр Дмитрович. Також він закликав до конструктивної співпраці та діалогу на всіх рівнях, адже тільки об`єднавши зусилля можна вирішити будь-яке проблемне питання. 

У свою чергу голова  ГО «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій» В`ячеслав Вовченко висловив слова вдячності голові Київської облдержадміністрації Олександру Терещуку, голові Білоцерківської райдержадміністрації Геннадію Джегуру та голові Білоцерківської районної ради Володимиру Шевченку, підприємцям, оскільки саме завдяки їхній підтримці та допомозі ще майже дві сотні учасників АТО змогли реалізувати своє право землю.

Зокрема, на ведення особистого селянського господарства в розмірі 2 га було надано 193 учасникам бойових дій,  ще сімом бійцям вручено документи на земельні ділянки під індивідуальне садівництво (10 соток). На користь учасників АТО земельні ділянки, які були у їхньому використанні, віддали ТОВ «АГРО-УБД», ФГ «Чудова марка», ФГ «Гармонія СМ», ТОВ «Агрофірма «Інтерагросервіс».

Традиційно зустріч відбулася у форматі конструктивного діалогу, кожен присутній мав змогу поставити питання та отримати на нього відповідь. Ті питання, які потребували більше часу на розгляд, взято під особистий контроль очільника обласної адміністрації та встановлено чіткі терміни їх виконання.  В переважній більшості озвучені проблеми стосувалися пільгового перевезення, підвищення вартості проїзду у громадському транспорті м.Біла Церква, встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО на Сході України та ін.

Додамо, що загалом на Білоцерківщині вже понад 2000 воїнів-захисників та родини загиблих отримали земельні ділянки.  Надання воїнам АТО права на власність на земельні ділянки - є однією з форм підтримки з боку держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень