Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ТЕРИТОРІЇ КИЇВЩИНИ ЗАБЕЗПЕЧЕНО СТАБІЛЬНИЙ РУХ ТРАНСПОРТУ

Дата: 26.11.2018 16:18
Кількість переглядів: 508

Фото без описуУ КОДА проведено чергове засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій під час погіршення погодних умов, який очолює голова Київської ОДА Олександр Терещук. Під час засідання Штабу стало відомо, що на автошляхах Київської області працює 218 одиниць снігоприбиральної техніки та 274 працівники. Для прибирання доріг використано 6626 тон піщано-сольової суміші, 2940 тон бензину та 21623 тони дизельного пального. 

«На території області створено резерв снігоприбиральної техніки. Роботи з очищення доріг від снігу виконуються постійно у цілодобовому режимі. Забезпечено стабільний рух транспорту. Наразі всі дороги в проїзному стані», – повідомив голова обласної адміністрації Олександр Терещук. 

Додамо, що синоптики попереджають про різке погіршення погодних умов в Київській області 26-го і 27 листопада, ідеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій. "Унаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада очікується: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8–15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, 27 листопада пориви вітру 15–20 м/с", – зазначають у відомстві. У зв'язку з погодними умовами можуть виникнути збої в русі транспорту на автомобільних дорогах. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень