Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СКАЖИ РАКУ «НІ»!

Дата: 18.10.2018 16:16
Кількість переглядів: 757

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та перший заступник голови Юрій Савчук  разом із депутатами Білоцерківської міської ради  взяли участь у мітингу та Третій ході білоцерківських жінок проти раку молочної залози, яка відбулася 17 жовтня у місті Біла Церква. 

Захід, ініціатором якого виступила Білоцерківська міська громадська організація «Вікторія» (голова – Ніна Скоробагатько), проходив у рамках відзначення щорічного місяця боротьби із раком молочної залози і був покликаний привернути увагу громадськості на проблеми онкохворих людей та необхідності проведення профілактичних заходів у боротьбі  з цією жорстокою хворобою.

Як відзначили організатори дійства, це була третя хода жінок, але вперше до неї долучилися чоловіки – керівники району та депутати Білоцерківської міської ради.

Участю у цьому заході, як зазначив під час виступу голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, представники сильної половини людства хотіли засвідчити свою солідарність із жінками, які ведуть нелегку боротьбу із онкологічними захворюваннями.

- Ми разом з вами, шановні наші ніжні і разом з тим надзвичайно мужні та сильні жінки, говоримо раку «НІ!», - наголосив Геннадій Васильович та побажав присутнім міцного здоров’я, віри, любові та надії.

Благочинний Білоцерківського району, настоятель церкви Покрова Божої Матері української православної церкви Київського патріархату Микола Гопайнич, який також був присутній на ході і передав у дарунок ГО «Вікторія» ікону Пресвятої Богородиці,  побажав усіх, хто в ці хвилини бореться з підступною хворобою, сили духу і підтримки Всевишнього у боротьбі з недугами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень