Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді обговорили питання ремонту доріг у районі

Дата: 16.08.2018 16:07
Кількість переглядів: 471

15 серпня у Білоцерківській райдержадміністрації відбулася нарада за участю голів місцевих рад. Нарада проводилася за підсумками он-лайн наради з голова районних адміністрацій, яку днями провів голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган. Зокрема, учасники зустрічі обговорили питання ремонту доріг місцевого значення.

Кожен присутній голова місцевої ради надав свої пропозиції та зауваження щодо ремонту проблемних ділянок на дорогах загального користування місцевого значення. Критичний рівень ямковості у напрямку руху від села Дрозди до села Велико Половецьке. Значна ямковість на дорозі О100205 на ділянці с.Одноріг дорога М05 протяжністю 2 км. Потребують ремонту наступні ділянки доріг: від центру с.Озерна в напрямку с.Гостра Могила, с.Межове та дороги М05; дорога Пилипча-Яблунівка та від Володарської траси до с.Яблунівка; дорога Мала Вільшанка — Бакали та під’їзд до села Сорокотяги від Володарської траси та ін. Також серед пропозицій, що надходили від керівників громад – встановлення пристроїв для примусового зменшення швидкості руху автотранспорту біля навчальних закладів та ремонт зупинок. 
За інформацією відділу житлово-комунального господарства та будівництва по деяким населеним пунктам проведено роботи з ліквідації ямковості. Втім є ще ряд проблемних питань на дорогах, над усуненням яких потрібно попрацювати до зими. Адже навесні маленькі ямки можуть перетворитися на великі проблеми. Тож голова районної адміністрації Геннадій Джегур наголосив на важливості проведення якомога більшого об’єму ремонтних робіт. 
Крім цього, під час наради розглянуто питання щодо функціонування відділень «Укрпошти» на території місцевих рад району та заходів з нагоди Дня Державного Прапору та 27-річниці Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень