Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творчий вечір "Вербиченьки"

Дата: 04.07.2019 16:06
Кількість переглядів: 937

Минулими вихідними відбувся творчий звіт народного фольклорного ансамблю «Вербиченька» з нагоди 20-річчя створення колективу. Концерт пройшов на одному диханні, подарувавши всім присутнім гостям заходу чарівну, ні з чим незрівняну пісню, якою славиться колектив. А доповнили та збагатили зустріч поздоровлення від голови В.Тарасівської сільської ради Ольги Костини, начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Романа Бичека,  помічника-консультанта народного депутата України В.І.Гудзенка Євгенія Гудзенка, директора районного будинку культури Оксани Чернишової, громадського діяча Олександра Ференця, народного фольклорного ансамблю "Терниця", хору "Родина" та численних шанувальників.

Народний фольклорний ансамбль «Вербиченька» працює на базі Будинку культури с. Вільна Тарасівка з 1986 року. Його учасниками є вчителі, працівники сільської ради, працівники сільського господарства. Керує колективом фахівець, музикант, знавець фольклору, закохана в мистецтво й культуру – Ольга Кириченко. В репертуарі колективу – українські народні, жартівливі пісні, козацькі та ліричні, пісні сучасних композиторів.

Фольклорний ансамбль «Вербиченька» неодноразово брав участь в обласних конкурсах та концертах, представляв Україну на міжнародному фестивалі «Браславские зарницы» (республіка Білорусь). За успіхи та досягнення нагороджений грамотами та подяками Київського обласного управління культури і туризму, Білоцерківської райдержадміністрації та районної ради. А у лютому 2010 року йому було присвоєно звання «народний».

Щиро сподіваємося, що багатоголосся «Вербиченьки» ще довго лунатиме над нашим краєм, даруючи неповторні мелодії народної пісні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень