Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білій Церкві - 988 років!

Дата: 12.09.2020 15:32
Кількість переглядів: 952

Фото без опису12 травня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня міста. Керівники Білоцерківського району долучилися до церемонії покладання квітів та привітали білоцерківців зі святом.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, заступник голови Володимир Толочко поклали квіти до пам’ятника засновника Білої Церкви  Ярославу Мудрому.

Разом з міським головою Геннадієм Диким, заступниками міського голови, депутатами міської ради та жителями міста, які також прийшли на урочистості, представники районної влади вшанували Героїв, які  віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

До присутніх  звернувся міський голова Геннадій Дикий, який привітав всіх зі святом, побажав місту процвітання, а білоцерківцям - успіхів, достатку і  міцного здоров'я та висловив сподівання, що наступного року, коли Біла Церква разом з усім світом пройде випробування  коронавірусом COVID-19, буде можливість веселіше і гучніше провести  заплановані заходи, які цього року було відмінено через карантинні обмеження.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень