Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації привітала фахівців АТ «Київоблгаз» з професійним святом

Дата: 11.09.2020 12:24
Кількість переглядів: 785

Фото без описуЩорічно, у другу неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні цього  дня голова Білоцерківської районної державної адміністрації привітала колектив Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» зі святом та вручила відзнаки Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної  ради кращим працівникам товариства.

 

- Ви своєю, на перший погляд непомітною, роботою забезпечуєте тепло наших осель. І ми щиро вдячні вам за це, - наголосила у своєму вітальному зверненні до працівників Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» Людмила Мерзлюк та побажала компанії стабільності і розвитку, а всім фахівцям – міцного здоров’я і родинного затишку.

 

За значний внесок у розвиток економічної діяльності відділення, безперебійне газопостачання населенню Білоцерківського району та з нагоди професійного свята почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної  ради були нагороджені слюсарі з аварійно-відбудовних робіт та з експлуатації і ремонту підземних газопроводів Віктор Мельник та Лариса Нірець, менеджер з продажів Віталій Безверхній, адміністратор центру обслуговування клієнтів Жанна Альмяшкіна, оператор відділу комерційного балансування Олена Бондар та монтер із захисту підземних трубопроводів Юрій Клочай.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень