Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителі села повинні бути у рівних умовах з містянами

Дата: 10.09.2020 15:53
Кількість переглядів: 759

Тривають робочі поїздки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк у  населені пункти району, під час яких вона знайомиться з досягненнями та проблемами громад, спілкується з активом та головами сільських рад, відвідує заклади соціально-культурної сфери аби особисто пересвідчитися, в яких умовах вони функціонують.

 

У поїздці у село Сидори голову адміністрації супроводжували її заступник Володимир Толочко, керівник апарату адміністрації Ольга Кучер та помічник голови Денис Дьомін.

 

- Зрозуміло, що кожна громада йде своїм шляхом розвитку. Бюджет одних дозволяє успішно розвиватися, інші просять про допомогу, оскільки не можуть самотужки вирішити існуючі проблеми, - зазначила очільник району, спілкуючись з Сидорівським сільським головою Людмилою Воровською. – Але жителі села повинні бути у рівних умовах з містянами. І це аксіома, яка не потребує доведення, тому необхідно відшуковувати всі ймовірні шляхи

вирішення проблем, шукати підтримку у бізнесу, активніше залучати керівників господарств, які користуються землями.

 

Під час перебування у селі Сидори голова адміністрації відвідала сільську бібліотеку, дитячий садок “Буратіно”, ФАП та особисто познайомилася  із керівниками закладів. Відрадно, що кожен з них душею вболіває за справу і навіть при досить обмежених можливостях якісно виконує свою роботу.

 

За результатами поїздки Людмила Мерзлюк взяла під особистий контроль вирішення питання оновлення бібліотечного  фонду та забезпечення закладу комп’ютерною технікою для  відкриття можливостей використання сучасних інформаційних технологій відвідувачами бібліотеки. Наразі ведуться перемовини з представниками бізнесу щодо їх долучення до вирішення питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень