Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині заборонено проведення концертної діяльності

Дата: 10.09.2020 15:42
Кількість переглядів: 830

Фото без опису10 вересня 2020 року відбулося позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання  протиепідемічного стану на території Київської області, пов'язаного з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 .

 

Комісія взяла до відома інформацію, що за даними Київського обласного лабораторного центру, в області станом на 10:00 10 вересня 2020 року офіційно підтверджено 6554 випадки захворювання на коронавірус.  За добу лабораторно підтверджено 95 нових випадків коронавірусної хвороби (COVID-19). За весь період з початку епідемії одужало 4390 осіб, зафіксовано 124 летальних випадків, медичне спостереження встановлено за 18080 особами.

 

Також було розглянуто питання про заборону проведення концертної діяльності, проведення дискотек, роботи нічних клубів, діяльності закладів громадського харчування з організації дозвілля на території Київської області на період дії карантину та прийняте рішення про вжиття відповідних заходів державного реагування  у разі встановлення фактів недотримання цих норм карантину суб’єктами господарювання.

 

З протоколом позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень