Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ключова тема – пошук шляхів наповнення бюджету

Дата: 10.09.2020 11:11
Кількість переглядів: 940

Фото без описуПід час робочої поїздки у село Глушки голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк ознайомилася з роботою об’єктів соціально-культурної сфери та зустрілася з Глушківським сільським головою Валерієм Дубовим.

 

Під час зустрічі голова адміністрації акцентувала увагу на шляхах вирішення проблемних питань, які заважають розвитку громади. Так, на думку Людмили Мерзлюк, ключовою проблемою є недостатнє наповнення місцевого бюджету. Саме брак коштів не дозволяє реалізувати соціально значимі проєкти, зокрема відновлення та проведення робіт з реконструкції вуличного освітлення у населеному пункті.

 

- Зараз надзвичайно гостро стоїть питання щодо роботи із юридичними та фізичними особами, які несвоєчасно сплачують земельний податок та орендну плату за землю, а це одне з головних джерел наповнення місцевого бюджету, - наголосила  у розмові з сільським головою  керівник району.

 

Голова Білоцерківської райдержадміністрації  разом зі своїм заступником Володимиром Толочком та Валерієм Дубовим детально розглянули карту розпаювання земель на території сільської ради та обговорили можливі шляхи  підвищення ефективності роботи з орендарями, зокрема, щодо використання площ, відведених на міжпайові дороги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень