Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дружня родина  – міцна Україна

Дата: 09.09.2020 16:18
Кількість переглядів: 1218

Фото без описуУкраїнці здавна славилися міцним сімейним устроєм та шанобливим ставленням  до своїх батьків. Білоцерківщині пощастило на великі і дружні родини. У районі проживає 223 багатодітні сім`ї, в яких виховується 771 дитина. Та найбагатшими на щасливий дитячий сміх є дві родини  Совичів, які проживають у селах Піщана і Томилівка, та сім’я Гамрецьких із Томилівки.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк була надзвичайно  вражена, коли дізналася, що у районі є три родини, в яких виховується 10 і більше дітей, та поставила за мету особисто познайомитися з ними і висловити слова щирої вдячності мамам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

 

У дружній родині Ольги та Едуарда Совичів, які проживають  у с. Томилівка,  зростає 16 дітей. Старшому Івану вже за двадцять, а найменшій Ангеліночці – менше року. Міцним і нерозривним ланцюжком тримаються дітки за своїх батьків, підтримуючи один одного. 

 

Перевірку на міцність пройшла і родина Совичів-молодших. Вони живуть у с. Піщана, народили та виховали у розумінні і любові 10 діток, які є надійною опорою для батьків Наталії та Сергія.

 

- Була надзвичайно приємно вражена першим знайомством із родиною Совичів із села Піщана. Тому захотілося вже ближче познайомитися з ними та двома іншими багатодітними сім’ями, які живуть у селі Томилівка - Ольги та Едуарда Совичів і Тетяни та Юрія Гамрецьких. Це чудові родини! Мені імпонує те, що вони не жаліються на життя, не пред’являють претензій, не вимагають, а просто, посміхаючись, дякують за увагу, - ділиться враженнями від знайомства з родинами голова адміністрації. – Неймовірно світлі почуття переповнюють серце і від спілкування з дітьми із наших багатодітних сімей. Дякую батькам за виховання! Побільше таких дружніх родин, адже саме вони є тією міцною основою, на якій тримається наша держава.

 

Людмила Мерзлюк висловила подяку за підтримку представникам бізнесу, зокрема, керівництву ТОВ «Епіцентр К» і особисто директору маркету цієї компанії, що розташований у місті Біла Церква, Валерію Клепасу, які відгукнулися на звернення керівництва району і підготували шкільне приладдя, канцелярські товари та предмети побутової хімії  для родин Совичів і Гамрецьких, а представнику ТОВ «Епіцентр К» Сергію Станчу за особисту участь у поїздці та врученні подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень